Voor professionals

Opleiding tot mindfulness trainer

Centro Mio biedt ook trainingen aan voor professionals. Deze training is voor professionals waarbij Mindfulness een mooie aanvulling is in het werk. Je werkt bijvoorbeeld als fysiotherapeut, coach, counselor, haptotherapeut, of POH (GGZ) of ieder ander beroep waar Mindfulness in de behandeling geïntegreerd zou kunnen worden.

Naar het hart van Mindfulness 

Je leert de achtergrond van de 8 weekse MBSR kennen en er is aandacht voor hoe je als zorgverlener mindfulness in je werk kunt integreren. Dit gaat verder dan het geven van 8-wekenprogramma's. Deze opleiding is ook vooral geschikt als je mindfulness in je eigen praktijk binnen de discipline die je al hanteert wil inzetten.

De opleiding bestaat uit acht dagen (4 x losse dag en 2 x 2 dagen) en een retraite. De opleidingsdagen zijn gericht op het leren begeleiden van Mindfulness.

Wil je meer informatie over de training Mindfulness? Maak een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek.

 

Verdieping voor de Mindfulness trainer

Ben je mindfulness trainer en wil jij je verder ontwikkelen op dit gebied? Dan ben je bij mij op het juiste adres. Naast supervisie kunt je ook terecht voor verdere verdieping op het gebied van mindfulness. Misschien wil jij in een bepaald onderdeel verder ontwikkelen.

 Of vind je het gewoon fijn om niet altijd 'alleen te staan'. Als mindfulness trainer heb je hart voor je deelnemer en vind je het fijn om te geven. Maar hoe mindful ben je voor jezelf? Soms is het nodig om ook even de aandacht voor jezelf te nemen. Hoe goed je ook als therapeut bent, je kunt nooit je eigen therapeut zijn.

Mocht je dit herkennen, maak dan een afspraak zodat je het niet allemaal alleen hoeft te doen.

Naast de persoonlijke begeleiding kun je ook terecht voor supervisie (link).

Mindfulness voor Professionals