Eerste gesprek

Centro Mio staat voor toegankelijkheid. Voor het maken van een afspraak voor een eerste (kennismakings)gesprek, heb je dan ook geen verwijzing van jouw huisarts nodig. Je kunt zelf op jouw persoonlijke wijze contact met ons opnemen. 

Persoonlijk

Essentieel voor goede coaching is vertrouwen. Daarom vinden wij het belangrijk om op een prettige wijze goed kennis met je te maken en jij uiteraard met ons. Om op persoonlijk gebied met elkaar aan de slag te gaan, is een goed gevoel – een klik- van beide kanten een doorslaggevende voorwaarde. Wij vragen je dan ook naar jouw verwachtingen en delen onze indruk met je.

Kennismaking

In het eerste gesprek leren we elkaar kennen, kun je de vragen stellen die je hebt en verkennen we samen hetgeen waar je mee aan de slag wilt. Vervolgens bespreken we in grote lijnen de mogelijkheden die je bij ons hebt, of bieden je alternatieven aan.  Ook praktische zaken als de frequentie en duur van de gesprekken, waar deze (kunnen) plaatsvinden en welke kosten hieraan verbonden zijn, behoren tot het eerste gesprek.

Samen

Tijdens het eerste gesprek hebben we al een indruk gekregen van jouw wensen. In het tweede gesprek gaan we aan de slag met jouw hulpvraag of jouw doelen. Er is alle ruimte om vragen te stellen. Vervolgens gaan we samen aan de slag. Belangrijk hierbij is te ervaren dat het jouw keuzes zijn maar dat je, om tot inzicht te van bepaalde keuzes te komen, iemand nodig hebt die goede vragen stelt, die reflecteert, die je laat nadenken zodat je er samen aan werkt en je het niet (meer) alleen hoeft te doen.