Hoogsensitief verdiepingstraining

Na een hoogsensitiviteit basistraining kan een verdiepingstraining hoogsensitiviteit (HSP) volgen. Deze verdiepingstraining richt zich speciaal op HSP:

- Welke dilemma’s heb ik die mij in mijn overprikkeling houden?

- Hoogsensitiviteit op het werk.

- Hoogsensitiviteit en gezondheid.

- Werken met eigen ‘tuin’ adhv theorie van Nick Blaser.

- Onderwerp naar eigen inbreng.

In deze training wordt uitgebreid ingegaan op wat hooggevoeligheid is en waardoor het wordt veroorzaakt. Zowel de kwaliteiten als de mogelijke nadelen als jij je hooggevoeligheid nog niet optimaal beheerst.

Als je bijvoorbeeld te veel prikkels hebt ontvangen en overprikkelt raakt, dan kan je een hoop hinder ervaren. Lange termijn voorbeelden zijn (chronische) vermoeidheid of een burn-out.

Hooggevoeligheid hoeft echter niet moe te maken. Je kan ook kwaliteiten die bij hooggevoeligheid horen ontwikkelen en productief zijn! Als je meer bewust wordt van jouw kwaliteiten en valkuilen kan je jouw gedachten /of levenspatroon aanpassen, zodat meer kunt genieten in. Hooggevoelig zijn heeft veel voordelen, zo kunnen HSP intens genieten.

Deze training bestaat uit 8 dagdelen.

Er worden hoogsensitiviteitstrainingen in groepen gegeven. Deelname aan een groep biedt veel herkenning en erkenning. Er wordt gewerkt met kleine groepen. Naast de groepstrainingen is het ook mogelijk om individueel aan de slag te gaan. 

 

Vermoed je, of weet je dat je hoogsensitief bent en wil je er beter mee leren omgaan? Meld je dan nu hieronder aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit kennismakingsgesprek is er ruimte om vragen te stellen en wordt er uitgelegd wat de training inhoudt.

 

Aanmeldformulier kennismakingsgesprek

Ja, ik wil graag uitgenodigd worden voor een vrijblijvend kennismakingsgeprek.


 

Bij Centro Mio

  • Ervaren trainster
  • Vergoeding zorgverzekering mogelijk
  • Ruim 10 jaar ervaring
  • Overzichtelijk cursusmateriaal