Individueel

Bij Centro Mio kun je ook terecht voor een maat gemaakt individueel begeleidingstraject. Centro Mio heeft zich door de jaren heen hierin duidelijk onderscheiden. Bij Centro Mio kun je terecht voor de volgende mogelijkheden:

Coaching

Centrio Mio richt zich binnen coaching op een drietal mogelijkheden: het het op competentie ontwikkeling gerichte coaching, waaronder het zakelijke Business Coaching en het persoonlijke Life Coaching.

Counseling

Vanuit kernwaarden als empathie, herkenning en erkenning biedt Centro Mio je counseling: een hoogstpersoonlijke vorm van gesprekstherapie.

Supervisie 

Als mindfulness trainer wil je graag professioneel werken. Bij deze professionalisering speelt supervisie een belangrijke rol. Ik kijk samen met jou waar je ontwikkelpunten liggen. Dit kan door het inbrengen van een casus of aan de hand van een persoonlijke vraag c.q. doelstelling.

Indien je vragen hebt over de 8 weekse of verdieping nodig hebt bij je 8 weekse, dan gaan we hiermee aan de slag. Ik kan je bijvoorbeeld de essentie geven van een bepaalde week of alternatieve oefeningen.

Het kan zijn dat je moeite hebt met bepaalde deelnemers en hoe ga je daarmee om?

Individuele mindfulness

Train je niet graag in een groep, heb je persoonlijke vragen of zaken waaraan je graag wilt werken of laat jouw agenda te weinig ruimte voor een achtweekse training? Bij Centrio Mio kun je ook als individu een mindfulnesstraining volgen.

Hooggevoelig | Hoogsensitief

Merk je dat je iemand bent die veel sneller aanvoelt wat er aan de hand is, hoe iemand zich voelt en of iets klopt of niet. En je hebt vooral de neiging om meer af te stemmen op anderen en op wat anderen willen dan op wat jij wilt. Als je wilt weten of je hoogsensitief bent of weet je het al en wil je handvatten hoe je er goed mee om kunt gaan, maak dan een afspraak.