MBSR/MBCT training

Centro Mio geeft mindfulness trainingen volgens het Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR)-programma, aangevuld met elementen van de Mindfulness Based Cognitive Therapy (MBCT). Dit programma is gebaseerd op wetenschappelijke kennis.

De training bestaat uit een intakegesprek, acht bijeenkomsten van 2,5 uur en een hele dag waarbij de groep samenkomt. Met behulp van een Mindfulness Training leer je vanuit rust, plezier en zelfvertrouwen te reageren en met minder stress betere resultaten te behalen.

De training is praktisch en resultaatgericht, met veel ervarings- en inzichtsoefeningen. Tijdens de training doe je ook yoga- en meditatieoefeningen. Je oefent deze ook thuis met behulp van de mp3′s die bij de training horen. Door de oefeningen kun je je steeds beter concentreren en met aandacht in het hier en nu zijn. Je wordt je bewust van belemmerende gedachten en emoties, patronen en valkuilen in bepaalde, bijvoorbeeld stressvolle, situaties.

De training bestaat uit 8 wekelijkse bijeenkomsten. Er gaat altijd een zorgvuldige, persoonlijke intake met de trainer aan de training vooraf. Na de intake beslis je pas definitief of je deelneemt.

Wil je meer informatie over de training Mindfulness? Maak een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek.