Stiltedagen

Stiltedagen bieden je de kans om de helende werking van de stilte te ervaren. Een stiltedag is een dag waarbij je alle formele aandachttrainingsoefeningen aangeboden krijgt. Deze dag breng je door in een groep, echter zonder contact te maken met de andere deelnemers. Hoewel het een dag is waarbij je de hele dag bezig bent, is het toch een dag in stilte met jezelf. Een echte aanrader om weer even bij jezelf te komen en de rust te vinden.

Groepsverband

De stiltedagen worden in groepsverband georganiseerd. Er wordt de hele dag niet gesproken. Ook de lunch wordt in stilte gebruikt. De meeste deelnemers ervaren de stiltedag als een cadeautje voor zichzelf: rust en ruimte. De ‘rust en ruimte’ die ontstaat door een stiltedag kan pas begrepen worden, wanneer je een stiltedag ervaart. Een stiltedag klinkt misschien spannend, maar is vooral ontspannend en geeft vernieuwende inzichten. Het is een verwendag voor jezelf, omdat deze dag draait om aandacht voor jezelf en genieten van de natuur en een heerlijke lunch. Een dag om jezelf op te laden. 

 

Kosten:          € 29,50 (inclusief lunch)

Tijd:                10:00 - 16:00

Datum:           15 oktober 2017

 

Centro Mio verzorgt meerdere keren per jaar een stiltedag. Deze kunnen ook na een training los worden gevolgd. Je kunt je aansluiten bij een stiltedag die bij een training wordt gegeven. Er is stilte en aandacht voor alles wat zich intern aandient. Geïnteresseerd? Neem dan contact met me op.