De week van de hoogsensitiviteit (HSP):
15 t/m 21 juni 2020 

Dit jaar staan we voor het eerst een hele week in juni stil bij hoogsensitiviteit. Ik organiseer tijdens de week van de HSP mooie en laagdrempelige workshops rondom dit thema. Alle workshops zijn online (Zoom) en gratis!  Daarnaast introduceer ik in deze week de Centro Mio Academy online! Want tijdens deze opleiding voor persoonlijke ontwikkeling heb je de kans om een echte HSP-professional te worden. Een van de zes modules richt zich namelijk volledig op hoogsensitiviteit 

Als Highly Sensitive Person (HSP) verwerk je alle zintuigelijke indrukken heel diepgaand, zoals ruiken, voelen, zien, horen en proeven. Het kan het zijn dat je niet goed weet hoe je met die gevoeligheid en alle prikkels om moet gaan, waardoor je bepaalde klachten hebt. Klachten zoals stress, piekeren, angsten, vermoeidheid en overprikkeling komen helaas veel voor bij HSP’ers. Tijd voor verandering dus. In de verschillende workshops wil ik je graag meer vertellen wat hoogsensitiviteit inhoudt vanuit verschillende invalshoeken bekeken en hoe je ermee omgaat en hoe je deze mooie eigenschap inzet als kracht!  

Hoewel er steeds meer aandacht is voor hoogsensitiviteit, merk ik dat er nog steeds misverstanden bestaan over dit onderwerp. Ik hoop dan ook dat door de week van de HSP de waardering en (h) erkenning van HSP te vergroten, zodat HSP hun talenten beter weten in te zetten, want HSP hebben de maatschappij veel te bieden.

Overzicht van de online workshops:  

 

Maandag: hoogsensitiviteit versus Overgevoeligheid 

Maandag 15 juni van 19:30 – 21:30 

Kosten: gratis

 

Dinsdag: hoogsensitiviteit op het werk 

Dinsdag 16 juni van 19:30 – 21:30 

Kosten: gratis

 

Woensdag: hoogsensitiviteit en spiritualiteit 

Woensdag 17 juni van 10:00 – 12:00 

Kosten: gratis

 

Donderdag: hoogsensitiviteit en grenzen 

Donderdag 18 juni van 12:30 – 14:30 

Kosten: gratis

 

Vrijdag: hoogsensitiviteit en ouderschap 

Vrijdag 19 juni van 10:00 – 12:00 

Kosten: gratis

 

Vrijdag: hoogsensitiviteit en zelfzorg 

Vrijdag 19 juni van 15:00 – 17:00 

Kosten: gratis

 

Zaterdag: introductie academy 

Deze week introduceer ik ook de HSP academy.

Zaterdag 20 juni van 13:30 – 17:00 

GRATIS 

Meld je nu aan!

Workshops: