INDIVIDUELE BEGELEIDING

Coaching

Centro Mio richt zich binnen coaching op een drietal mogelijkheden: Stress coaching, Preventieve Coaching (je leert kritisch naar jezelf te kijken, belemmeringen te herkennen en het gedrag aan te passen) en het persoonlijke Life Coaching. Wij werken vanuit oplossingsgericht coachen en positief coachen. 

Counseling

Vanuit kernwaarden als empathie, erkenning en liefdevolle confrontatie biedt Centro Mio je counseling: een hoogstpersoonlijke vorm van gesprekstherapie.  

Vrouw op een laptop

Counseling

Verbind je met jezelf!  

Gesprekstherapie, ook wel ‘counseling’ genoemd, is een boeiende, leerzame en persoonlijke ervaring. Al pratende krijg je inzicht in eigen denken, voelen, handelen en beleven. Deze bewustwording kan leiden tot verschillende manieren van ander gedrag of andere betekenisgeving, waardoor jij je weer prettiger gaat voelen. Je leert jezelf beter kennen, begrijpen en accepteren. Wanneer je weet waar je gelukkig van wordt, kun je vanuit jouw eigen hart leven.  

 

Ervaring 

Bij allerlei gebeurtenissen of situaties, waarin eenieder van ons terecht kan komen, kunnen problemen ontstaan als we zelf even geen manier vinden om te gaan met deze gebeurtenissen of situaties. Counseling is dan een bevrijdende ervaring, die veel verder gaat dan bij het op het competentieontwikkeling gerichte coaching. Je krijgt inzicht in wat er in jouw situatie speelt, hoe je ermee omgaat en hoe je met plezier verder kunt. 

Counseling is onder andere zinvol wanneer jij:

Centro Mio

Brigitta is opgeleid als master coach en master counselor aan het Europees Instituut bij de Baak in Driebergen. Daarbij heeft ze medische en psychosociale basiskennis gevolgd. Hierdoor wordt zij vergoed door de zorgverzekeraars.

Zij heeft zich in de afgelopen 20 jaar als register therapeut vooral gespecialiseerd in stressreductie en mindfulness, traumaverwerking en hoogsensitiviteit.

Haar kracht ligt vooral in het ontwikkelen van persoonlijk bewustzijn en om je weer in contact te laten komen met jezelf en je gevoel. Je leert het verleden te dragen en te respecteren en vanuit een stevige basis stappen vooruit te zetten.

Coaching

Iedereen heeft soms behoefte aan een objectief klankbord. Coaching helpt jou de juiste antwoorden te vinden door de juiste vragen te stellen. Als coach denk ik mee vanuit jouw situatie. Voor coaching hoef je niet in de problemen te zitten. Coaching is er juist voor om niet (verder) in de problemen te geraken. Coaching richt zich op competentie-ontwikkeling. Coaching is dan ook bedoeld voor iedereen die continu wil investeren in zichzelf: beter communiceren, beter functioneren en steviger in het leven staan. 

Stress Coaching

Stress Coaching is bestemd voor hen die beter met stress om willen kunnen gaan of minder stress willen ervaren. Niet in een burn-out willen terechtkomen of uit een burn-out willen komen. 
 

maak een afspraak

Preventieve Coaching

Preventieve Coaching met Preventieve Coaching leer je kritisch naar jezelf te kijken, belemmeringen te herkennen en het gedrag aan te passen. Vaak is het ook belangrijk om eigen verwachtingen en de verwachtingen van de organisatie in een nieuw perspectief te leren zien. 

maak een afspraak

Life Coaching

Life Coaching (‘personal coaching’) is bestemd voor mensen die een meer ontspannen, succesvoller of betekenisvoller leven willen leiden. Waarbij vraagstukken tussen werk en privé, zingeving, algehele persoonlijke ontwikkeling, vraagstukken rond lichaam en voeding en vraagstukken rond relaties centraal staan.

maak een afspraak

Eerste gesprek

Samen kijken we naar jouw problematiek en behoeften en onderzoeken wij de mogelijkheden voor de juiste begeleiding.

aangesloten beroepsvereningen