Ontdek wat bij jou past

Je kunt kiezen voor groepstrainingen of individuele training.
Supervisie

Voor iedereen in de hulpverlening is het belangrijk om te werken aan je persoonlijke leervragen die je hebt ten aanzien van je werk. Je leert onder mijn begeleiding door te reflecteren op jouw eigen werkervaringen.

Mindfulness

Ben je enthousiast over mindfulness en wil je dit ook graag inzetten als zelfstandig therapeut of binnen het bedrijf waar je werkt? Schrijf je in voor de basisopleiding mindfulness trainer. In 12 lesdagen ben je vertrouwd met de basisvaardigheden van het trainerschap. 

Hoogsensitiviteit

Wil jij gaan werken met hoogsensitieve mensen als zelfstandig therapeut of binnen het bedrijf waar je werkt? Schrijf je in voor de basisopleiding Hoogsensitiviteit voor professionals. In 6dagdelen raak je vertrouwd met de basisvaardigheden vanHoogsensitiviteit.

Simpele Stappen Voor Succes

Ontwikkelen
Jij wilt werken aan je professionaliteit
Het is belangrijk dat jij je als professional blijft ontwikkelen en dat ook jij blijft werken aan jezelf. Dit kun je doen door middel van coaching of supervisie. Of wil jij je mindfulness inzetten of met Hoogsensitive personen werken, zodat je beter aansluit bij je doelgroep?
Ontwikkelen
Kom in actie
Maak een afspraak
Ik maak graag kennis met jou. Bel 06 -11200295 of vul het contact formulier in en ik neem binnen één werkdag telefonisch contact met u op.
Kom in actie
Jij bent gecommitteerd
Ik begeleid jou
Samen kijken we wat bij jou past. Je kunt kiezen voor een enkel consult of voor een traject. Ik bied jou de tools om je te ontwikkelen en jij gaat aan de slag met je zelf als professional.
Jij bent gecommitteerd
Transformatie is compleet
Voilà! Je hebt je verder geprofessionaliseerd!
Als we klaar zijn, zul je blij zijn met de stappen die je hebt gemaakt. Het is een meerwaarde voor je eigen professionaliteit. Na afloop ontvang je een certificaat of het bewijs dat je supervisie hebt gevolgd.
Transformatie is compleet