0(0)

Compassie training

  • Cursus niveau: Alle niveaus
  • Duur 26h
  • Totaal ingeschreven 0
  • Laatste update 03/09/2020

Over cursus

De Compassie training is een wetenschappelijk onderbouwde achtweekse verdieping van de mindfulnesstraining, gebaseerd op een wetenschappelijk onderbouwde visie op het belang van (zelf)compassie. Soms is het een uitdaging om compassie te voelen. Je betrokken voelen bij pijn en lijden, van anderen én van jezelf, vraagt een bepaald vermogen van je. Dat is waar we ons op richten tijdens deze training. Want met mildheid door het leven gaan, maakt het leven een stuk fijner en mooier. 

Beschrijving

Indien je reeds eerder een basistraining hebt gevolgd en hebt ondervonden dat mindfulnessbeoefening je goed doet en je graag meer wilt oefenen met het integreren van een milde, vriendelijke houding naar jezelf en anderen. Compassie is het vermogen ons betrokken te voelen bij pijn en lijden, zowel dat van onszelf als dat van anderen. 

Veel mensen kunnen hard of streng voor zichzelf zijn. Of ze vinden dat ze nog beter hun best moeten doen of ze kunnen somber, angstig, boos of wantrouwend in de wereld staan en moeite hebben om warme gevoelens voor zichzelf en anderen te ervaren. In deze gevallen valt een compassietraining te overwegen, waarin oefeningen aangeboden worden om meer warmte, geborgenheid, acceptatie en verbondenheid met onszelf en anderen te ervaren. 

De training bestaat uit 8 bijeenkomsten van 2,5 uur, één keer in de twee weken. 

Compassie training - foto hart
Gratis
xxx videos
freewatchingporn
indian sex stroking cock after work.