Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Grenzen stellen met compassie

30/03/2021 @ 19:30 - 22:00

€395
Compassie training - foto hart

Als je moeite hebt met je eigen grenzen aangeven, dan is dit dé training voor jou! We hebben allemaal een persoonlijke ik-grens. Die grens ervaren en voelen we vooral wanneer iemand er overheen gaat of wanneer we zelf aan onze grens voorbijgaan. Op dat moment loop je leeg. Het liefst ken jij je eigen ik-grens goed en handel je hier bewust naar voordat je er overheen gaat. Hier hoef je geen muur voor op te trekken: dit kan ook heel goed samengaan in verbinding met je omgeving. En dat is waar we in deze training mee aan de slag gaan.

Ervaar jij veel gevoelens van anderen? Voel jij je vaak verantwoordelijk voor de ander? Dan is deze training echt een aanrader voor jou.

Wat is Grenzen stellen met compassie: een eigen ruimte – Ik-grensbewustzijn

Het creëren van een ik-grensbewustzijn, betekent dat je een gevoel en bewustzijn ontwikkelt om grenssituaties waar te nemen en vorm te geven op een manier die goed voelt. Van het verzorgen van je eigen tuin, het flexibel openstellen en afsluiten van de poort, tot het aanvoelen of je andermans grens mag naderen. De ik-grens helpt je te begrijpen hoe je in de wereld staat en hoe je omgaat met anderen in de omgeving of situaties. Met een goed werkend, beschermend grensbewustzijn spaar je veel energie, win je aan zelfvertrouwen en innerlijke rust. Ofwel: zonder ik-grens geen innerlijke wereld. Zonder innerlijke wereld geen zelf.

Opbouw van de Ik-Grensbewustzijn Training

Gedurende een periode van acht weken komen we één keer per week voor 2,5 uur per week samen en daarnaast nog een hele dag (6 uur). Aan het begin van de training krijgen je de geleide verbeeldingsoefeningen en elke week wordt er dagelijks slechts één nieuwe oefening geoefend. De voorstellingsoefeningen duren tussen zeven minuten en veertien minuten. Daarnaast krijgen je elke week huiswerk mee. Dit bestaat uit het bijhouden van een dagboek over een specifiek aspect van het interpersoonlijke aandachtrepertoire. De dagelijkse oefentijd, inclusief het schrijven in het dagboek, bedraagt ongeveer twintig minuten.

Gedurende de hele trainingsdag (6 uur) oefen je specifiek in tweetallen met:

  • Verschillende aspecten van de perceptie van de zelfgrens van een ander persoon
  • Het signaleren van de eigen zelfgrens

Gegevens

Datum:
30/03/2021
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
€395
Evenement Categorie:
Site:
https://centromio.nl/ik-grensbewustzijn-training/

Locatie

Online
Nederland

Organisator

Brigitta Derksen
Telefoon:
0611200295
E-mail:
info@centromio.nl
Bekijk de site van Organisator
xxx videos
freewatchingporn
indian sex stroking cock after work.